SaintBaby kinderwagens omdat het milieu ons allen aangaat

SaintBaby kartonnen doos

Wij verzenden uitsluitend rechtstreeks vanaf de productie en werken niet met enige tussenopslag. Daarom slaan wij onze kinderwagens gedemonteerd op, zodat wij ongelofelijk veel opslagruimte kunnen besparen. De besparing van opslagruimte betekent voor het milieu direct: minder bebouwd gebied - minder energiebehoefte - minder verwarmingsbehoefte. Zodra u een kinderwagen bestelt, wordt deze in elkaar gezet. Aldus vinden een kwaliteitscontrole en een functiecontrole ook plaats onmiddellijk vóór de verzending nog. De rechtstreekse verzending van de productie naar u gebeurt natuurlijk uitsluitend in kartonnen dozen van gerecycleerd karton. Deze zijn niet alleen grondstofvriendelijker, maar vervuilen ook het afvalwater veel minder dan kartonnen dozen die van primaire vezels zijn gemaakt. Ook al bieden wij niet uitsluitend kinderwagens uit eigen productie aan, toch hechten wij met al onze partners veel belang aan milieubewustzijn en hulpbronnenbesparend werken.

In de productie zien we volledig af van lange toeleveringsketens. Alle onderdelen en componenten worden rechtstreeks in de regio vervaardigd. Zo ondersteunen we niet alleen de regionale economie, maar zorgen we natuurlijk ook voor minder CO2-uitstoot. Alle leveranciers doen het zonder milieuonvriendelijke processen en chemicaliën. Alle metalen onderdelen zijn ofwel geschilderd met een vernis op waterbasis of gecoat. Alle externe werkzaamheden worden uitsluitend regionaal uitgevoerd - meestal in de directe omgeving. Wij proberen op alle gebieden nul afval te produceren. Een goed voorbeeld is het snijden van de stoffen. Alle stekken worden versnipperd en dienen later als vulling voor diverse artikelen. Hetzelfde geldt natuurlijk voor schuim. Door zuinig om te gaan met grondstoffen beschermen wij niet alleen het milieu, maar kunnen wij u tegelijkertijd ook betere prijzen bieden.

SaintBaby naaien
SaintBaby onderdelen

De levering van reserveonderdelen is ook een belangrijk punt. Als het kind uit de kinderwagen is gegroeid, dan eindigt dit helaas meestal in een niet altijd optimale opbergplaats. Als er nog een kind op komst is, moet je voor veel kinderwagens een compleet nieuwe set kopen. Bij ons kunt u alle relevante onderdelen gemakkelijk nabestellen, zelfs jaren later. En voor alle onderdelen die u niet zelf kunt vervangen, is onze werkplaats de ideale oplossing. Zo sparen we de planeet en blijf jij de kinderwagen van je dromen houden. En mocht er een defect optreden bij het eerste kind, dan heeft u bij ons altijd 365 dagen per jaar service.

Natuurlijk zijn wij ons ook bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit geldt niet alleen voor onze werknemers en hun gezinnen. We proberen op grotere schaal sociaal actief te zijn. Daarom doneren wij regelmatig aan behoeftige gezinnen die zich anders geen kinderwagen zouden kunnen veroorloven. Wij zien het als onze plicht om van deze planeet een betere plek te maken. Alleen als we allemaal samenwerken om dit doel te bereiken, kunnen we het bereiken. Het is ook belangrijk dat niemand in onze hele toeleveringsketen wordt benadeeld. Daarom besteden wij op alle gebieden veel aandacht aan eerlijke lonen.

SaintBaby sociale verantwoordelijkheid